MOȘUL VINE LA TOȚI COPIII DIN BAIA MARE – 11.000 de micuți vor primi jucării Lego de la administrația locală

0
1224

MOȘUL VINE LA TOȚI COPIII  Ca în fiecare an de când este primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș vine în întâmpinarea celor mai micuți băimăreni. Cu susținerea Consiliului Local, 11.000 de copii din grădinițele și clasele primare din Baia Mare vor primi cadouri de sărbători.

Dacă până anul acesta era vorba de pachete cu dulciuri, de data aceasta primarul a venit cu o nouă propunere. 11.000 de copii vor primi jucării Lego de la „Moșul”  adus de administrația publică locală.

Am considerat că este mai util şi educativ să îl ajutăm pe Moș să le ofere astfel de jocuri care să le stimuleze inteligenţa, în locul dulciurilor, iar bucuria copiilor este mai intensă atunci când primesc o jucărie”, a arătat primarul Cătălin Cherecheș.

Pachetele vor fi distribuite în luna decembrie la grădinițele și în clasele primare din Baia Mare.

ActualMM

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. poate primesc si parintii coconilor de la administratia locala,macar din piese Lego,o macheta de Parc Industrial,ca in rest administratiile,locale si judetene,daca au fost incompetente cand erau mici,acum cand au mai crescut (au imbatranit),numai se joaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.