MOȘ CRĂCIUN ȘI-A MUTAT ATELIERUL LA AMBIANCE DECO – Mii de decorațiuni și cadouri așteaptă să ne aducă bucurie nouă și celor dragi!

0
545
Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar cei dragi vor fi surprinși cu siguranță dacă vei alege pentru ei un cadou ideal. În Baia Mare există de câteva luni un magazin atât de frumos și complex în domeniu, încât și Moș Crăciun s-a decis să își mute sediul acolo pe perioada lunii decembrie 🙂 Este vorba despre Ambiance Deco, magazinul situat în Piața Revoluției nr.5, unde spiritul Crăciunului și-a intrat deja în drepturi! Și nu doar cadouri vei găsi aici, ci și decorațiuni care să îți asigure aprecierea tuturor rudelor și prietenilor pe care îi aștepți cu brațele deschise la colindat 🙂

Mii de decorațiuni te așteaptă să le duci acasă pentru a crea propria poveste magică de Crăciun

Mii de decorațiuni minunate așteaptă să fie achiziționate pentru a împodobi mai apoi casele băimărenilor. Pentru că fiecăruia dintre noi îi place să audă laude de la musafiri atunci când ne calcă pragul casei și descoperă obiecte fascinante, care dau un plus de eleganță sau însemnătate celor mai frumoase sărbători de peste an. Și bradul de Crăciun! El trebuie să fie principalul punct de atracție al casei. Cele mai frumoase podoabe pentru simbolul Crăciunului le găsești tot la Ambiance Deco!

Și cât de frumos vor arăta sub brad elfii lui Moș Crăciun, oamenii de zăpadă, renii, brdăuleți și alte ornamente specifice, alături de cadouri alese pe sprânceană. Și toate, dar absolut toate cele necesare, de la decorațiunile pentru casă, brad, masa de Crăciun, dar și cadourile pentru familie și prieteni, le găsești acum într-un singur loc în Baia Mare: Ambiance Deco. Pe lângă diversitatea produselor pe care le vei găsi în acest magazin, trebuie să știi că un alt atu este prețul: decorațiunile spre exemplu, pornesc de la 7 lei! Așadar, oricine, indiferent de bugetul de care dispune, poate să își “gătească” locuința pentru Crăciun.

Evită agitația de dinainte de Crăciun, fă-ți cumpărăturile din timp. La Ambiance Deco găsești tot ce ai nevoie, de la decorațiuni și cadouri, la cele mai bune prețuri!

 

Ambiance Deco, Piața Revoluției nr.5, deschis de luni până vineri între orele 09:00 -19:00 și sâmbătă între 09:00 – 13:00.
 

Și pentru că de multe ori imaginile exprimă mult mai bine ceea ce cuvintele nu reușesc suficient, poți să admiri mai jos fotografii cu o mică parte din minunățiile pe care le găsești la Ambiance Deco:

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.