MONSTRU CU CHIP DE OM – Și-a violat fetița de un an, apoi a omorât-o

0
294

MONSTRU CU CHIP DE OM  Poppi Worthington o fetiță de 13 luni, a fost abuzată sexual de tatăl ei înainte de a fi omorâtă, a anunțat, luni, un medic care a efectuat autopsia micuței care a murit în 2012.

David Roberts, legist din Cumbria, a anunțat, luni, la încheierea raportului pentru o instanță că Poppi a suferit leziuni cauzate de penetrarea anală. Cauza decesului a fost asfixia datorată unui mediu nesigur în somn după atacul sexual, a spus el.

Legistul a mai spus că declarațiile lui Paul Worthington, tatăl lui Poppi, nu stau în picioare și că nu poate fi vorba de omor prin inprudență deoarece Poppi a murit în urma unui act de omor. Legistul a mai spus că penetrarea nu i-a provocat moartea fetiței și că aceasta a survenit în urma asfixierii după ce tatăl ei a luat-o din patuț și a pus-o lângă el în pat obligând-o să doarmă într-un mediu nesigur.

Fetița de 13 luni a murit în 2012, dar cazul nu a fost considerat omor până în 2016 când un tribunal al familiei a trebuit să ia o hotărâre în legătură cu frații lui Poppy. Atunci, judecătorul a aflat că există posibilitatea ca Paul Worthington să-și fi violat fiica înainte de moartea acesteia.

Tatăl a negat orice acuzație el spunând că atunci când copilul a început să plângă în timpul nopții a luat-o din pătuț și a pus-o în pat cu el și s-a dus să-i pregătească mâncare. Dar când s-a întors a găsit-o inertă și atunci a chemat ambulanța. Micuța a fost dusă de urgență la spital unde a murit câteva ore mai târziu. Atunci medicii au intrat la bănuieli pentru că au observat sânge pe fundul ei.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.