MOMENTE TENSIONATE LA ORADEA – Un tânăr a ameninţat că se aruncă în gol

0
113

MOMENTE TENSIONATE LA ORADEA De pe acoperişul unei clădiri, zeci de minute, un tânăr a ameninţat că se aruncă în gol. Nu a acceptat nici măcar prezenţa unei maşini de intervenţie la înălţime în apropiere. Chemată de urgenţă, sora individului a reuşit în cele din urmă să-l convingă să se dea jos.

De pe acoperişul Palatului din centrul oraşului Oradea, un tânăr ameninţa că-şi pune capăt zilelor. Până ieri, înainte de prânz, nimic nu părea să prevestească un gest extrem, scrie Observator.

Pentru salvarea tânărului la bustul gol, au fost mobilizate echipaje SMURD cu medic, poliţişti şi jandarmi. A fost adusă inclusiv o maşină de intervenţie la înălţime şi toată lumea a încercat să comunice cu bărbatul de 27 de ani. Dar a fost în zadar.

„La solicitarea persoanei care ameninţa a se arunca de pe o clădire. Echipajul cu autospecială de lucru la înălţime a fost retras”, a declarat Camelia Roşca, de la ISU Bihor.

La un moment dat, bărbatul i-a a vorbit totuşi unui poliţist. Nu tocmai coerent. A povestit ceva legat de o familie care încearcă să intervină într-a lui. O vecină le-a dat însă informaţii importante poliţiştilor.

Tânărul locuieşte cu surorile lui, iar recent a suferit o intervenţie chirurgicală. Femeia a fost şi cea care i-a chemat rudele acolo.

Sora tânărului a urcat, prin palat, spre acoperiş, ca să discute cu el. Alături de un poliţist şi de negociatori, l-a convins în cele din urmă să coboare.

Jos, o autospecială SMURD l-a preluat şi l-a transportat la spital. Tânărul nu părea să fie rănit. Va fi însă supus mai multor controale. Cel mai probabil, şi unul psihiatric.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.