MOMENTE DE COȘMAR – Un copil de trei ani a dispărut în pădure, în Argeș. Echipele de căutători l-au găsit după câteva ore

0
261

MOMENTE DE COȘMAR  Un copil de trei ani a dispărut dintr-o livadă, în comuna argeşeană Boteni. Pe urmele lui au pornit imediat echipe de căutare, formate din sute de jandarmi, polițiști și localnici. Băiatul a fost găsit după ce a rătăcit 4 ore, desculț și speriat, printr-o pădure din apropiere, plină de lupi, mistreți și urși.

Sute de jandarmi, polițiști și locuitori ai comunei argeșene Boteni au pornit, duminică seară, în căutarea băiatului de trei ani. Darius mersese cu părinții, în vizită la bunici. Și, într-o clipă de neatenție a celor mari, a ieșit din livada din spatele casei. După ce l-a căutat în zadar, tatăl lui a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților.

Echipele de căutare, care aveau și o cameră cu termoviziune, au fost într-o cursă contra cronometru. Trebuiau să-l găsească pe băiat cât mai repede, pentru că, din cauza frigului, acesta putea să facă hipotermie. De asemenea, risca să fie atacat de animalele sălbatice din pădure. De fapt, un jandarm pornit pe urmele lui a dat nas în nas cu un urs.

Abia după patru ore de căutări disperate, copilul a fost găsit la 2 kilometri și jumătate de locul dispariției, pe o potecă de lângă pădure. Băiatul era speriat, tremura de frig, dar era teafăr.

 

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.