Moment unic in Formula 1. Renault Sport și-a cerut scuze pentru două abandonuri!

0
27

Moment unic in Formula 1, Remi Taffin, șef de operațiuni la Renault Sport, cerandu-si public scuze pentru ca a provocat doua abandonuri in cursa de la Valencia.
Renault Sport spune ca Sebastian Vettel (Red Bull Racing) si Romain Grosjean (Lotus) nu au putut termina Marele Premiu al Europei din cauza alternatoarelor, care au cedat.

„Trebuie sa ridicam mainile si sa le cerem iertare pentru probleme aparute pe monopostruile lui Sebastian si Romain. Amandoua au suferit defectiuni ale alternatoarelor, aparent din cauze diferite. Alterantorul lui Sebastian s-a supraincalzit si motorul s-a oprit, in timp ce alternatorul de pe monopostul lui Romain s-a stricat si a intrerupt curentul catre motor.

Vom investiga cu atentie ce s-a intamplat imediat ce piesele vor ajunge la Viry. Trebuie sa-i asiguram pe cei de la Red Bull si de la Lotus, precum si pe ceilalti parteneri ai nostri ca nu vor mai aparea astfel de probleme in viitor”, a explicat Remi Taffin, sef de operatiuni la Renault Sport.

Demn de remarcat este faptul ca Vettel a fost nevoit sa traga pe dreapta din postura de lider al cursei iar Grosjean din aceea de candidat cu sanse mari la un loc pe podium.

Fernando Alonso a castigat Marele Premiu al Europei disputat duminica pe circuitul din Valencia

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.