MOMENT ANIVERSAR – dr. Viorica Cherecheș alături de cei de la Grădinița „Micul Prinț” la sărbătorirea a 40 de ani de existență

0
667

Grădinița cu Program Prelungit „Micul Prinț” din Baia Mare a sărbătorit 40 de ani de existență printr-un eveniment special. Micuții care frecventează cursurile acestei unități de învățământ preșcolar au pus în scenă mai multe momente emoționante. La acțiune a participat și dr. Viorica Cherecheș, viitorul deputat al maramureșenilor, candidat pe listele PNL la Camera Deputaților. 

În prezența celor dragi, copiii de la Grădinița „Micul Prinț” au arătat că beneficiază de cele mai bune sfaturi și o educație aleasă din partea cadrelor didactice. De condițiile de care beneficiază micuții a fost plăcut impresionată și dr. Viorica Cherecheș, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare.

MOMENT ANIVERSAR micul prinș dr viorica cherecheș

„Sunt de părere că educația, alături de sănătate sunt pilonii de bază ale dezvoltării unei comunități. Sunt bucuroasă să văd că Grădinița „Micul Prinț” este una dintre unitățile de învățământ preșcolar în cadrul căreia se asigură, prin intermediul cadrelor didactice competente un act educațional de performanță. Dezvoltare individuală a copiilor pe toate planurile dar și îndrumarea și pregătirea acestora pentru viața școlară sunt principalele priorități pe care Grădinița  „Micul Prinț” le îndeplinește cu succes de 40 de ani încoace. La moment festiv, le doresc cadrelor didactice din această unitate de învățământ preșcolar să aibă parte de cât mai multe realizări pentru a crește în continuare calitatea actului educațional, realizare care să fie o permanentă sursă de energie”, a declarat dr. Viorica Cherecheș, viitorul deputat al maramureșenilor, candidat pe listele PNL la Camera Deputaților.

Simona Vasiac

MOMENT ANIVERSAR grădinița micul prinț dr viorica cherecheș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.