MODIFICĂRI ÎN LEGE – Pensionarii nu se vor mai putea reangaja la stat

1
217

MODIFICĂRI ÎN LEGE  Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a anunţat la finalul şedinţei Coaliţiei de guvernare că legea va fi modificată în aşa fel încât persoanele care ies la pensie să nu se mai poată reangaja la stat.

Ceea ce am discutat cu primul ministru, cu ministrul Muncii şi cu ceilalţi miniştri este următorul lucru: ca odată făcută cererea de pensionare şi pensionarea efectiv făcută, să nu mai poată exista şi posibilitatea reangajării pe aceeaşi funcţie, în acelaşi minister sau în alte ministere,”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

„Oamenii trebuie să se hotărască: ori sunt pensionari, ori dacă sunt apţi de muncă rămân la muncă. Se va modifica legea în aşa fel încât să nu se mai funcţioneze în acest sistem dual. Nu e corect. Va veni un proiect de lege din partea Guvernului. O să hotărâm în perioada următoare. Măsurile care trebuie luate nu trebuie luate doar pentru cei care se pensionează acum, ci pentru toată lumea„, a mai spus președintele Senatului.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Corect ar fi ca nici la privat,adica vrei pensie pentru ca esti epuizat,bolnav sau inapt de munca si dintr-o data dupa ce iti aduce postasul pensia esti apt de munci si mai istovitoare in privat.Mai si accepti un salariu mai mic decat un tanar aflat la început de drum,aflat in chirie si fara a avea locuinta.E o concurenta neloiala pe piata muncii,lucru care ne costa plecarea familiilor tinere din tara si depopularea masiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.