MOARTEA UNUI CONSILIER JUDEȚEAN – Viorel Pană a decedat după o lungă și grea suferiță

1
320

La capătul unei nedrepte, îndelungate şi adânci suferinţe – o suferinţă pe care, însă, şi-a mascat-o cu încăpăţânare sub treburile de zi cu zi, consilierul judeţean Viorel Pană, a încetat din viaţă. A lăsat în urma sa o viaţă trăită sub semnul dăruirii, trudei necontenite şi sacrificiului pentru comunitate.
Viorel Pană a fost un administrator şi un politician cum puţini sunt, dispus să lase de la sine pentru atingerea unui ţel comun.
S-a stins cu aceeaşi discreţie şi modestie care i-a caracterizat întreaga viaţă: deşi a fost colegul nostru pentru scurt timp, plecarea dintre noi a lui Viorel Pană lasă un gol greu de umplut, dar şi un exemplu despre cum se poate să lucrezi cu har în slujba comunităţii din care faci parte şi care te stimează şi apreciază.
Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să le dea putere.
Organizaţia Judeţeană ALDE Maramureş.

1 COMENTARIU

  1. O mare pierdere atat pentru familie domnului Viorel Pană cat si pentru intreaga valea Izei. Stress ul si mai ales nedreptatea pe care o biciuia zi de zi l-a dus in nefiinta mult mai repede de cat este normal. In situatia aceasta mai sunt alesi locali si cred ca ar fi bine ca sa fie obligati la consultatii medicale complexe avand in vedere responsabilitaea lor fata de un judet intreg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.