MOARTE SUSPECTĂ ÎN SPANIA – Bistrițean găsit mort într-un dulap din locuința sa

0
506

MOARTE SUSPECTĂ ÎN SPANIA  Un bistrițean din Nimigea de Sus ar fi fost găsit decedat într-un dulap din locuința sa din Spania. Se pare că trupul bărbatului este în stare de putrefacție, semn că a decedat de ceva vreme. Acesta locuia de mai bine de două decenii în peninsulă.

În urmă cu câteva zile, un bistrițean, originar din Nimigea de Sus de 54 de ani, ar fi fost găsit decedat în propria locuință din localitatea spaniolă Lleida. Trupul, care deja era în descompunere, ar fi fost găsit într-un dulap, scrie Bistrițeanul.ro.

Acesta lucra în Spania de mai bine de două decenii. Bărbatul are 6 copii, patru fete și doi băieți, împărțiți și ei în diferite părți ale Spaniei. Se pare că bărbatul locuia singur.

Alarma ar fi fost dată de fratele său, căruia bărbatul nu i-a răspuns la telefon mai bine de două săptămâni. Autoritățile spaniole au catalogat acest deces drept suspect și nu exclud un accident bizar, o crimă sau o sinucidere.

Aceasta nu este singura ciudățenie legată de acest caz. Potrivit apropiaților bărbatului, la ultima vizită în România, care a avut loc în urmă cu două luni, bărbatul a mărturisit că a adunat într-un cont în jur de 20.000 de euro, bani care nu ar mai exista.

Familia trebuie să adune aproape 9.000 de euro pentru a-i aduce trupul acasă și a-l înmormânta creștinește.

 

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.