MOARTE SUSPECTĂ ÎN DEJ – Bărbat de 75 de ani, găsit mort pe o stradă. Indiciile arată că acesta ar fi fost lovit de o mașină

0
176

MOARTE SUSPECTĂ ÎN DEJ  Un bărbat în vârstă de 75 de ani din Dej și-a pierdut viața marți seară în urmă unui accident de circulație. Nefericitul eveniment a avut loc puțin înainte de miezul nopții pe strada Minerilor din Dej, potrivit Dejeanul.ro.

Loading...

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție dar și o ambulanță cu medic. Din nefericire, bătrânul nu a mai putut fi salvat. Din primele informații, acesta ar fi fost accidentat de o mașină în timp ce se afla pe marginea drumului.

Apelul la 112 a fost efectuat de un tânăr în vârstă de 20 de ani, pasager într-o mașină care a trecut cu roțile mașinii peste bărbat, dar spune că acesta era deja inconștient pe asfalt și din cauza întunericului, șoferița care conducea mașina în care se afla, nu l-a observat.

Polițiștii i-au condus atât pe tânăr cât și pe șoferiță la secție pentru audieri, urmând a stabili cu exactitate dacă bătrânul era deja mort sau nu în momentul în care au trecut cu mașină peste el. Un lucru este cert însă: bărbatul a murit în urma impactului cu un autoturism, deoarece atât încălțămintea cât și pălăria pe care o purta pe cap erau împrăștiate pe toată lățimea șoselei, indicii clasice în cazul unor accidente rutiere.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here