MOARTE SUSPECTĂ – Fost șef al corpului de control al Guvernului, găsit decedat în apartamentul său din Viena

0
232

MOARTE SUSPECTĂ  Fostul şef al Corpului de Control al Guvernului, Costică Porime, a fost găsit, joi seară, mort în apartamentul său din centrul Vienei. Şoferul omului de afaceri a fost cel care a a alertat autorităţile din Austria. Poliţiştii iau în calcul ipoteza unei morţi violente, Costică Porime fiind găsit fără suflare, plin de sânge şi vânătăi, potrivit jurnalul.ro.

Omul de afaceri se mutase în Austria acum aproape 2 ani pentru a se trata la clinica AKH din Viena. Anul trecut, în luna octombrie, Porime anunţa că dă în judecată doi medici români pentru că nu l-ar fi tratat corespunzător. Şerban Brădişteanu și plasticianul Emanuel Albu i-ar fi greşit operaţiile şi s-ar fi infectat din această cauză cu două bacterii periculoase.

„A spus doctorul că nu circulă sângele deloc prin bypassul făcut. Profesorul Hook mi-a refăcut bypass-ul, însă nu a reuşit să salveze piciorul. Mi-a deschis gamba, era plină de puroi, infectată şi mi-a spus că trebuie să îmi amputeze piciorul drept. Şi mi l-a amputat de peste genunchi”, declarase Porime.

În presă au apărut informații că omul de afaceri Costică Porime a venit în urmă cu doar 10 zile în România pentru a sta de vorbă cu un avocat. Se pare că fostul şef al Corpului de Control al Guvernului voia să-l angajeze pentru a-l reprezenta în procesul intentat celor doi medici şi celor două spitale din Bucureşti cărora le cerea despăgubiri de 2 milioane de euro.

Ambasada României la Viena a anunțat că trupul neînsufleţit al cetăţeanului român se află la morga oraşului Viena: „Potrivit datelor comunicate până în prezent, trupul neînsufleţit al cetăţeanului român se află la morga oraşului Viena, urmând ca, după finalizarea procedurilor legale, să fie preluat de către familie în vederea repatrierii”.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.