MISA – Gregorian Bivolaru, apărat de avocatul lui Traian Băsescu

2
536

Gregorian Bivolaru a fost apărat de avocatul lui Traian Băsescu în anii în care s-a ascuns în Suedia. Dan Apostol a vizitat şi locul unde era deţinut liderul spiritual al MISA, la Malmo. Iată ce spunea avocatul în urmă cu câţiva ani.

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost reţinut, vineri, la Salonul de anticariat Champerret, aflat în curs într-un cartier din nordul Parisului, fiind plasat în detenţie judiciară în aşteptarea extrădării, anunţă surse citate de postul France Info.

Potrivit surselor citate de France Info, Gregorian Bivolaru, care figura în baza de date a Europol, a fost depistat de agenţi ai poliţiei franceze vineri dimineaţă la Salonul de Anticariat Champerret.

„Salonul Champerret de Carte şi Manuscrise Vechi” a început vineri, într-un spaţiu expoziţional din nordul Parisului, urmând să se încheie pe 29 februarie, potrivit site-ului organizatorilor.

Gregorian Bivolaru, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut şi plasat în detenţie judiciară, în vederea eventualei extrădări în România.

sursă ştire antena3.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Daca i-ar fi functionat si al treilea ochi, poate ii vedea pe politistii romani inainte sa-l dibuiasca.Asa,sula. Are ocazia sa faca urinoterapie in bulaurile romanesti.Cat de prost trebuie sa fii,sa simti macrocosmosul si sa nu simti legitimatiile din buzunarul politistilor romani din afara Suediei.Plimbarea costa.

    • Poate omul s-a predat singur de dorul unei spirale pe plaiurile mioritice.Parca vad ca o sa dea presa prima spirala,buche la dus,la Jilava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.