MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE – 22 de familii din Dej, lăsate fără căldură timp de două zile

0
103

MINIVACANȚA  Ziua Națională a României nu a fost motiv de bucurie pentru toată lumea. 22 de familii care locuiesc în blocul M de pe strada Luceafărului din Dej sunt nevoite să înfrunte frigul, dar nu de afară ci din propriile apartamente, după ce firma distribuitoare de gaze le-a oprit alimentarea încă de la intrarea în scară. Paradoxal, minivacanță de 1 Decembrie este ghinion pentru familiile din blocul respectiv, deoarece nicio firmă de instalații autorizată de EON Gaz nu le-a răspuns la telefon pentru a le remedia problema și a putea fi reconectați.

 

Oamenii spun că totul a început în 29 noiembrie, când mai mulți angajați de la EON Gaz au înlocuit contoarele de pe scara lor. În următoarea zi, pe casa scării a început să se simtă un miros puternic de gaz, astfel încât locatarii au sunat la deranjamente și o echipă de la firma distribuitoare s-a deplasat la fața locului, confirmând spusele acestora. Numai că, în loc să fie remediată defecțiunea, cei de la EON au oprit alimentarea cu gaze pentru întreaga scară și le-au recomandat oamenilor să își caute o firmă de instalații autorizată care să oprească scurgerile, iar mai apoi gazele le vor fi repornite.

Mare parte din locatari au contracte de revizii cu firma SEA Complet și deși oamenii au înroșit liniile telefonice ale acestora pentru a interveni și a le remedia defecțiunea, nimeni nu le-a răspuns. Într-un final, după mai bine de 24 de ore de stat în frig, o locatară a reușit să vorbească cu cineva de la firma respectivă, dar i s-a spus că ei se ocupă doar de partea de branșament de la contor până în apartamente și pentru defecțiunile apărute în altă parte, trebuie căutată o altă firmă. Puși în situația de a mă sta încă o noapte în frig, oamenii au luat la rând firmele de instalații din Dej, dar ghinionul lor este mini-vacanța de 1 Decembrie, deoarece la nicio firmă nu li s-a răspuns la telefon. Locatarii din blocul respectiv cred că defecțiunea ar trebui remediată chiar de cei de la EON Gaz, deoarece scăpările de gaze ar proveni de la contoarele schimbate de ei în urmă cu doar câteva zile.

Până când vor găsi o firmă autorizată care să le oprească scăpările de gaze, locatarii blocului sunt nevoiți să stea îmbrăcați cu haine groase în apartamente și să consume doar hrană rece.

Continuarea, AICI.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.