”MICĂ” ATENŢIE – A dat șpagă 200 de euro unei polițiste de la ”Permise”

0
793

”MICĂ” ATENŢIE Nerăbdătoare să intre focurile probei practice pentru a obține permisul de conducere, o femeie din Botoșani și-a zis că o mică atenție oferită unui lucrător de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani i-ar înlătura orice obstacol aflat în drum.

”MICĂ” ATENŢIE Ea a dat șpagă 200 de euro unei polițiste de la ”Permise” dar s-a ales cu un dosar penal pentru că a fost ”turnată” de cea care i-a refuzat mita.

Programările pentru traseu se fac, din cauza cererilor foarte mari și a personalului redus, chiar și cu două sau cu trei luni înainte de examenul practic pentru obținerea permisul de conducere categoria ”B”.

Așa că moldoveanca grăbită a strecurat 200 de euro printre filele dosarului de înscriere crezând că ”darul” va fi scurtătura către traseu.

De fapt, o mică recunoștință pentru polițista din fața sa care, spera ea, o va așeza în capul listei programărilor pentru proba practică. C

Când a văzut ce a răsărit printre documentele ce i-au fost date spre verificare, lucrătoarea de la ”Permise” nu numai că a refuzat categoric să o ajute pe candidată , dar a și pus mâna pe telefon și i-a alertat pe ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Botoșani.

Fără ca măcar să bănuiască ce i se întâmplă, botoșăneanca grăbită să conducă pe drumurile patriei s-a ales cu un flagrant de toată frumusețea dar și cu un dosar penal pentru dare de mită.

citește și OPINIE – I s-a urcat la cap lui Marinel…

Aspiranta la permisul de conducere este cercetată acum în stare libertate, însă ea va trebui să mai aștepte ceva vreme pentru a-și trece din nou numele pe lista de așteptare a candidaților care trebuie să dea traseul.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.