MIC DEJUN ÎN ORAȘ – 3 cai frumoși la păscut în fața garajelor de la SEMILUNĂ

0
508

MIC DEJUN ÎN ORAȘ  Problema cailor cu stăpâni mai mult sau mai puțin anonimi, majoritatea din zona Pirită a orașului, persistă. Deși Poliția Locală din Baia Mare a efectuat nenumărate acțiuni de prindere și ridicare a cailor lăsați liberi pe străzi, oamenii continuă să aducă animale și continuă să le lase să pască în voia sorții, pe unde or apuca.

Așa se face că azi-dimineață, un băimărean din zona Semilunei care voia să își parcheze mașina s-a trezit cu… trei cai frumoși în fața garajului.

Animalele s-au decis probabil să ia masa în oraș, astfel că au început să pască liniștite printre blocuri, nu înainte de o plimbare lejeră pe străzile, respectiv trotuarele din oraș. Înzestrate cu culori diferite, trioul cabalinelor nu a dat de înțeles că ar dori să se întoarcă acasă foarte repede. De o surpriză ar putea avea parte și proprietarul/proprietarii celor trei cabaline care, în final, ar putea avea de achitat o „notă de plată” destul de consistentă pentru micul dejun al animalelor. Asta dacă va fi găsit de către polițiști.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Credit foto: Marius Mirel/ Baia Mare – Mass Media

 

Citește și: 

http://www.actualmm.ro/politia-locala-in-actiune-2-cai-lasati-liberi-in-baia-mare-ridicati-proprietarii-risca-amenzi-de-pana-la-2-500-de-lei/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.