MESERII INEDITE – Slujbe neobişnuite care aduc mulţi bani

0
748
foto sfatulparintilor

MESERII INEDITE Întrebarea „Şi… cu ce te ocupi?” este foarte des utilizată. Ce-ai spune dacă ai primi răspunsurile de mai jos? Dar dacă ţi-am spune că sunt foarte bine plătite? Scrie sfatulparintilor.ro

Tester pentru jucării erotice – 39.000 de dolari

Loading...

Te bucuri de noi experimente erotice, în propria casă, testând jucării erotice şi făcând bani, totodată.

Stilist alimentar – 33.000 de dolari

Este meseria în care artă, fotografia şi ochiul setat pe detalii se întâlnesc. Stilistul alimentar are grijă ca un preparat să arate delicios.

Curăţător după accidente auto – 20.000-70.000 de dolari

Potrivit USA Today, în Statele Unite se petrec anual peste 1 milion de accidente în care sunt implicate căprioare. Cineva trebuie să cureţe mizeria făcută, nu? Această persoană poate câştiga până la 70.000 de dolari, în funcţie de carcasele pe care le îndepărtează de pe carosabil.

Tester pentru hrană de animale – 40.000 de dolari

O slujbă în folosul animalelor de companie. Persoanele cu această slujbă au grijă ca mâncarea patrupedelor să fie delicioasă şi consistentă. Iar după ce gustă mâncarea, o scuipă, nu o înghit.

Îmbrățișător profesionist – 60 de dolari/oră

Cine n-are nevoie de o îmbrăţişare? Se pare că multă lume, din moment ce în America se plăteşte cu 60 de dolari pe oră. Pare o formă de prostituţie, însă sexul nu este implicat în poveste. Îmbrățișător doar îmbrăţişează, într-o manieră profesionistă.

Spălător de IMAX – 45.000 de dolari

Imaginează-ţi cât praf se pune pe ecranul IMAX. Tocmai de aceea, este nevoie de intervenţia unui spălător autorizat.

Recuperator de mingi de golf – 50.000-100.000 de dolari

Aceşti oameni au de înfruntat şerpi, aligatori şi broaşte ţestoase în misiunea lor de a recupera mingile rătăcite prin apele terenurilor de golf. După ce le recuperează, le recondiţionează şi le vând la un preţ redus. Pot scoate o sumă frumuşică având în vedere faptul că în Statele Unite se rătăcesc anual peste 200 de milioane de mingi de golf.

Domnişoare de onoare profesioniste – 300-2000 de dolari pe nuntă

Într-o industrie de peste 51 de miliarde de dolari, nu încape îndoială că a apărut şi această meserie foarte căutată. O domnişoară de onoare profesionistă câştigă între 300 şi 2.000 de dolari în funcţie de cerinţele de la o nuntă.

Coordonator funerar – 44.000 de dolari

Coordonatorul funerar este o persoană care are grijă de cei care au pierdut pe cineva drag. Nu doar că îi ajută să organizeze înmormântarea, însă le oferă şi consiliere psihologică.

Creator de mesaje pentru plăcintele cu răvaş

Persoanele creative care doresc să scrie mesaje filosofice numai bune pentru plăcintele cu răvaşe pot câştigă până la 28.000 de dolari pe an. Meseria este grea, căci trebuie să fii concis, amuzant şi profund în numai 140 de caractere.

Tester pentru mobilă – 31.000 de dolari

Persoanele care fac această meserie testează mobilă şi apoi dau feedback producătorilor pentru ca aceştia să le îmbunătăţească creaţiile.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here