MESAJUL PRIMARULUI – Cătălin Cherecheș: „Astăzi îmi amintesc cu dragoste de bunica mea, Maria, cea de la care am primit cel mai frumos dar”

1
318

MESAJUL PRIMARULUI  Creștinii marchează astăzi, 15 august, Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, una dintre cele mai mari sărbători dedicate Maicii Domnului. Cu această ocazie, primarul Cătălin Cherecheș a postat pe contul său oficial de Facebook un mesaj de suflet, în care, printre altele, își aduce aminte de bunica lui.

Loading...

Vă redăm mai jos, integral, mesajul acestuia:

Fecioara Maria este modelul smereniei desăvârșite, dar plină de frumusețe şi putere. Maica Domnului, ocrotitoarea orașului nostru este imaginea iubirii și a biruinței iubirii.

Astăzi, îmi amintesc din nou, cu dragoste de bunica mea, Maria, cea de la care am primit cel mai frumos dar pentru viața mea. Exemplu desăvârșit de bunătate, căldură, omenie, îndurare și smerenie, bunica mea, Maria, m-a învățat rugăciunea Tatăl Nostru. Fecioara Maria, pentru mine, s-a arătat prin bunica mea.

În gândul meu sunt azi ființe care poartă numele Sfintei Fecioare și care îmi umplu sufletul cu dragoste și speranță. Sfânta sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului să vă aducă pace și liniște în suflete, ocrotire și binecuvântare”, a scris Cătălin Cherecheș

ActualMM

Sursă foto: Facebook

Citește și: http://actualmm.ro/deputat-viorica-chereches-aceasta-zi-sfanta-sa-se-rasfranga-asupra-noastra-toata-bunatatea-si-dragostea-izvorate-din-inima-preacuratei/

Te-ar putea interesa și: http://actualmm.ro/baimareanca-disparuta-sotul-acesteia-spera-sa-o-gaseasca-prin-intermediul-retelelor-de-socializare/

1 COMENTARIU

  1. Mda ,, dar de la bunica ,, … Frumos graiesti bade cataline, dar in ,, gandul Tau ,, nu circula si un parc industrial, ca ne-am saturat sa mergem in bejenie pe la straini… P.S. scuze daca sunt prea direct cu tine, dar pe mine nu ma incalzeste ca mergi pe jos la o manastire , eu personal te vreau cu picioarele pe pamant, adica prosperitatea orasului sa primeze… Intelesu-m-ai ?!….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.