MESAJ – Scrisoare de suflet către ucrainenii din Maramureş

0
311

Dragi maramureşeni, dragi ucraineni,

Loading...

Sunt Nicolae Mişulec, născut, educat, format într-o comunitate de ucraineni din comuna Bistra – sat Valea Vişeului, candidat la funcţia de consilier judeţean Maramureş pe lista Coaliţiei pentru Baia Mare şi Maramures, o platformă civică formată din Forumul Democrat German, UNPR, PNŢCD, PSR şi membri ai societăţii civile. Am pornit la acest drum cu crezul în libertate, dreptate socială, familie şi respect reciproc – valorile în care noi credem.

Dragi ucraineni,

Suntem mândri că suntem maramureşeni ucraineni, suntem mândri că trăim şi muncim în România, în Europa. Trăim într-o epocă a destrămărilor şi a extremelor şi noi credem că salvarea noastră stă în credinţa în valorile creştine, familie şi solidaritate.
Eu, ca cetăţean român de etnie ucraineană, nu voi abdica de la valorile şi principiile aducatoare de bunăstare comunităţii, familiei din judeţul nostru.

Sunt mândru şi onorat că sunt maramureșean ucrainean şi că fac parte din platforma civică numită Coaliţia pentru Baia Mare şi Maramureş, al cărei proiect de suflet este „Baia Mare, Capitala Culturală Europeană 2021”.

Dragii mei ucraineni, în 5 iunie 2016 vă aştept să alegeţi un ucrainean la Consiliul Judeţean Maramureş: Nicolae Mişulec, aflat pe poziţia 3 pe buletinul de vot. Noi, cei 31.234 de ucraineni, formăm 7% din populaţia judeţului şi merităm şi putem să avem un reprezentant în Consiliul Judeţean Maramureş.

Votaţi platforma civică Coaliţia pentru Baia Mare şi Maramureş!
Alegeţi Nicolae Mişulec!

Cu deosebită dragoste pentru Maramureş şi pentru ucrainenii din Maramureş,

Nicolae Mişulec

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here