MERGE MAI DEPARTE – Tomas Ryde și-a prelungit contractul cu FRH până la sfârșitul anului

0
312

Tomas Ryde continuă la naționala României. Tehnicianul suedez și-a prelungit contractul cu Federația până la sfârşitul anului.

Bronzul mondial cucerit în Danemarca și calificarea la Jocurile Olimpice, după 8 ani, au fost atuurile lui Ryde (45 de ani) în negocierile cu președintele Federației Române deHandbal, Alexandru Dedu.

„Am semnat o prelungire a contractului cu Ryde. El avea contract până la finalul Jocurilor Olimpice. Acum are până la finalul anului, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an, până pe 31 decembrie 2017”, a declarat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.

„Mă bucur că vom continua împreună. Ne-am îndeplinit multe obiective, dar mai important e că am învăţat multe. Pentru că în momentul în care înveţi cum să lucrezi într-o ţară străină, cu alţi oameni şi ce s-a întâmplat cu viaţa mea, a familiei mele, e extraordinar”, a spus și Tomas Ryde.

Desemnat al treilea cel mai bun antrenor din lume în 2015, antrenorul suedez le-a avertizat pe tricolore că vor avea mult de muncă pentru o medalie la Rio. România va figura în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor, care va avea loc pe 29 aprilie.

„Avem 5-6 jucătoare de top la naţională, jucătoare care ne pot conduce spre trofee, dar în linia a doua sau a treia nu suntem suficient de puternici şi trebuie să mai lucrăm la asta”, a mai spus selecționerul suedez al României.

În cadrul conferinţei, Alexandru Dedu a anunțat și că Federația pe care o conduce va deschide un magazin online cu produse pentru suporteri.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.