MERG LA TURNEUL SEMIFINAL DE PE PRIMUL LOC – Juniorii III ai Academiei da Handbal Minaur au câștigat meciul cu Extrem

0
107

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur s-au impus în disputa cu CS Extrem, scor 31-18. Această victorie le asigură prima poziție în clasamentul seriei H.

Prima repriză a fost echilibrată, Academia de Handbal Minaur intrând la cabine cu un avantaj de doar două goluri, scor 12-10.

În primele zece minute ale jocului, niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj la mai mult de un gol.

Prima care a făcut acest lucru a fost Academia de Handbal Minaur, care s-a desprins la trei goluri în minutul 10 (scor 7-4). Aceasta a fost cea mai mare diferență dintre cele două echipe și s-a mai înregistrat o singură dată, în minutul 18 la scorul de 10-7 în favoarea juniorilor de la Academie. Scorul la pauză a fost 12-10 pentru ei.

Imediat după reluare, Academia de Handbal Minaur s-a desprins decisiv la 16-11 (min. 31). Diferența a crescut la 11 goluri în minutul 40, scor 24-23. La finalul partidei, ei s-au impus cu 31 la 18.

Academia de Handbal Minaur: Pașca, Axenta – B. Paul (9 goluri), Ardelean (5), Pop (4), Astalâș (4), Ghibirdic (3), Indrecan (2), Hauler (2), Cioclu (2), Buciuman, Moldovan, A. Paul, Vasoc. Antrenor: Claudiu Clonovszki.

În ultimele două partide ale seriei H, Academia de Handbal Minaur va întâlni ACS Alpha Oradea (deplasare) și Academica Cluj-Napoca (acasă).

sursa info şi foto Academia de handbal Minaur

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.