Melinda Geiger a ajuns în Germania, la Thuringer. Băimăreanca ar putea fi naturalizată pentru a evolua în naționala Austriei!

2
167

Oltchim Râmnicu Vâlcea a împrumutat-o pe băimăreanca Melinda Geiger la Thuringer (Germania), echipă pregătită de antrenorul Herbert Müller. Împrumutul a fost perfectat doar până la sfârşitul acestui sezon, dar cele două părți se gândesc deja la un transfer definitiv. Interul dreapta este a doua handbalistă care părăseşte Vâlcea în această perioadă după ce Roxana Han a fost cedată la SCM Craiova. Ieșită aproape total din grațiile antrenorului Radu Voina, Melinda a fost lăsată mereu în afara lotului în această ediție de campionat, dar și în partidele din Liga Campionilor. Despărțirea de clubul din Zăvoi era iminentă, astfel că mai multe echipe s-au interesat de serviciile Melindei. Printre acestea a fost și Dunărea Brăila, antrenată de băimăreanul Ioan Băban, care și-a dorit-o foarte mult pe fosta lui elevă. Cu toate că oferta brăilenilor a fost una consistentă (cea mai bună din țară), cei de la Oltchim au preferat să o împrumute clubului lui Herbert Muler. De aici înainte se pot întâmpla lucruri cu adevărat spectaculoase în cariera Melindei Geiger. Herbert Muler este antrenorul naționalei Austriei și el nu-și ascunde intenția de a propune federației naturalizarea Melindei Geiger! Cum austriecii sunt ”maeștrii” în acest domeniu, în maximum șase luni Melinda va îmbrăca tricoul naționalei austriece! Toate i se potrivesc ca o mănușă Melindei, mai ales că ea stăpânește bine limba germană. Demersurile românului Herbert sunt ușurate și de faptul că imediat se împlinesc doi ani (termen impus de regulamentele internaționale) de când Melinda n-a mai jucat (și nici n-a fost convocată) în naționala tricoloră. Și uite așa, unul dintre cele mai bune produse din ultimii ani a școlii băimărene de handbal, va ajunge să evolueze pentru o altă națiune. În ce ne privește nu putem decât să-i urăm succes pe toate planurile!

Grigore Ciascai 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Nu va mirati, toate informatiile de pe aceasta pagina vin de la Baban, care se crede buricul pamintului. Cea mai buna oferta pt Geiger a fost de la U Jolidon Cluj, daca tot doriti sa aveti o documentare completa, intrebati la Cluj. Daca aveti informatii doar de la piticul atomic, e clar cit de bune sunt informatiile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.