MEDALIE DE ARGINT LA „CHILDRENS TROPHY” – Sportivii de la CSS Baia Sprie, pe podium pentru Maramureș și România

0
122

„NAGY REMETEAN JENNIFER, MEDALIE DE ARGINT PENTRU ROMANIA!!!

Start in proba de slalom urias. Asa incepe frumoasa poveste a concursului international de copii si cadeti” Childrens Thpophy” – editia a doua. Opt tari participante :Austria, Bulgaria, Ungaria, Franta, Grecia, Brazilia, Liban si Romania. Dintre cei 93 de concurenti aliniati la start, CSS Baia Sprie a avut inscrisi in reprezentativa Romaniei trei sportivi: Nagy Remetean Jennifer U14, Toma Razvan U14 si Horga Alexandru U16.

Ora 10.17 incepe lupta cu traseul si cu cronometrul Nagy Remetean Jennifer, pornind cu numarul 3. Dupa o mansa foarte buna urmeaza 20 de minute de asteptare cu puls 200 la fiecare evolutie a sportivelor de la categoria U14. In urma evolutiei tuturor sportivelor se stabileste clasamentul : NAGY REMETEAN JENNIFER MEDALIE DE ARGINT PENTRU ROMANIA !!! Partia si traseul foarte selective pun la incercare calitatile fiecarui sportive, astfel Toma Razvan ocupa locul 13 la categoria U14 iar la U16 Horga Alexandru nu reuseste sa duca cursa la bun sfarsit.

A doua zi , proba de slalom. Toti sportivii doresc sa faca un parcurs mai bun decat in prima proba. La porba de slalom urias, sportiva Nagy Remetean Jennifer a pierdut locul I pentru o diferenta de doar 57 de sutimi in favoarea bulgaroaicei Radeva Boiana. Azi doreste sa castige.

Dupa o prima mansa cu mici ezitari, Jenni termina doar pe locul 2. Mansa a doua va hotara castigatoarea. Un duel sportiv foarte antrenat da castig de cauza bulgaroaicei, Jennifer clasandu-se din nou pe pozitia a doua. Un rezultat foarte bun avand in vedere ca sportiva din Bulgaria este cu un an mai mare. Toma Razvan dupa un parcurs bun, abandoneaza aproape de sosire. Horga Alexandru la U 16 ocupa locul 13.

Cei trei sportivi se antreneaza in general pe partia Suior din Baia Sprie avand alaturi pe antrenorul Selejan Sebastian si pe profesoara Toma Andreea, director CSS Baia Sprie.
In perioada 24-28. 02. 2019 urmeaza Campionatul National U14, HC si U16 unde speram ca sportivii de la CSS Baia Sprie sa urce de cat mai multe ori pe podium.
Felicitari tuturor si bafta in competitiile ce urmeaza!”

Comunicat de presă CSS Baia Sprie

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.