AcasăEvenimentBARAJ DE PROMOVARE - CS Comuna Recea joacă cu Voința Cetate...

BARAJ DE PROMOVARE – CS Comuna Recea joacă cu Voința Cetate (Bistrița Năsăud) pentru un loc în Liga a III-a

spot_img

DISTRIBUIȚI

Astăzi la sediul Federației Române de Fotbal s-au stabilit meciurile de baraj pentru promovarea în liga a III-a la fotbal.

Formația maramureșeană, CS Comuna Recea va întâni în dublă manșă campioana județului Bistrița Năsăud, Voința Cetate. Primul meci va avea loc pe 20 iunie pe terenul din Săsar, iar meciul retur în 27 iunie pe stadionul Cetate.

ACTUALIZARE

Despre formația bistrițeană vă putem spune că are în componență jucători omogeni, cu experiență. Spre exemplu, jucătorul Bucur a evoluat la Gloria Bistrița și FC Bihor. Terenul de joc din satul Orheiul Bistriței este extrem de prost, cu suprafață de joc devinelată și destul de mic. Linia de clasament a bistrițenilor a fost: 18 victorii, 3 egaluri și doua înfrângeri. Au marcat 109 goluri și au primit 46.

Primarul comunei Recea, Octavian Pavel a declarat pentru ActualMM.ro că așteaptă cu interes primul meci și speră că formația comunei sale va ieși victorioasă în cele două confruntări. Echipa noastră a avut următoarea linie de clasament: 19 victorii, 2 egaluri și o înfrângere. Au marcat 89 de goluri și au primit 19.

REGULAMENTUL PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA JOCURILOR DE BARAJ PENTRU PROMOVAREA ÎN LIGA A 3-A, CAMPIONATUL EDIŢIEI 2015 / 2016:

1. Conform Hotărârii Comitetului Executiv din 23 aprilie 2014, promovează din Liga a 4-a în Liga a 3-a, campionatul ediţiei 2015/2016, cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 campioane declarate de AJF/AMFB. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe terenurile fiecărei echipe, la data de 20 iunie 2015 şi 27 iunie 2015 cu începere de la ora 17.30.

2. Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică sau care fac dovada depunerii actelor pentru obţinerea Certificatului de Identitate Sportivă (CIS).

3. În situaţia în care după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), se va lua în considerare numărul mai mare de goluri marcate în deplasare, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute de joc. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul  de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.

4. Sancţiunile care decurg din cumulul de cartonaşe galbene primite de jucători în campionatul Ligii a 4-a nu acţionează în meciurile de baraj, menţinându-se numai suspendările aplicate pentru alte abateri disciplinare (cartonaş roşu).

5. Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice FRF – Direcţia Competiţii, în scris, până la data de 15 iunie 2015, echipele  calificate pentru a participa la jocurile de baraj, precum şi copia Certificatului de Identitate Sportivă al clubului / bonului de înregistrare a documentaţiei la M.T.S.

6. Cluburile ale căror echipe s-au calificat la jocurile de baraj au obligaţia să depună la FRF, până la data de 17 iunie 2015, tabele nominale cuprinzând jucătorii care participă la jocul de baraj, tabele care vor cuprinde următoarele date:
a) Numele şi prenumele jucătorilor, data şi locul naşterii;
b) Numărul carnetului de legitimare/ licenţei;
c) Tabelul va fi semnat şi ştampilat  de reprezentantul legal al clubului;
d) Confirmarea  făcută de asociaţia judeţeană de fotbal competentă din care rezultă că jucătorii din tabel au drept de joc pentru echipa respectivă, au viză anuală pe 2015 şi viză medicală valabilă (conform art.9 din RSTJF – viză medicală aplicată la Cabinete de Medicină Sportivă).
e) Confirmarea asociaţiei judeţene de fotbal cu privire la achitarea sumei prevăzute la punctul 9 lit. a.

7. În jocurile de baraj sunt aplicate următoarele reguli:
a) pot fi efectuate maxim 4 înlocuiri de jucători;
b) nu este obligatorie folosire a jucătorilor juniori sau a jucătorilor sub 21 de ani;
c) identificarea jucătorilor (seniori/juniori) se face numai cu carnetul de legitimare sau licenţa;
d) ambele echipe sunt obligate să se prezinte la teren cu două seturi de echipament de culori diferite;
e) echipa organizatoare a meciului tur se stabileşte prin tragere la sorţi, returul urmând să se desfăşoare pe terenul celeilalte echipe care va avea calitatea de organizatoare.

8. Cheltuielile necesare pentru organizarea jocurilor de baraj vor fi suportate de echipa gazdă a fiecărui joc, inclusiv cheltuieli cu arbitrii şi observatorii (baremuri de arbitraj / observare) în valoare de 3.000 lei; baremurile sunt corespunzătoare Ligii a 3-a;

9. Cluburile cu echipe participante la jocurile de baraj sunt obligate:
a) Să achite AJF la care sunt afiliate, până la data de 15 iunie 2015, suma de 3.000 lei, reprezentând cheltuielile cu arbitrii, observatorii. Nerespectarea
acestei obligaţii conduce la neprogramarea echipei clubului în cauză la jocul de baraj şi la pierderea jocului prin forfait;
b) Să asigure toate condiţiile prevăzute de ROAF pentru organizarea unui joc oficial;
c) Stadionul pe care se va desfăşura jocul de baraj trebuie să fie omologat cel puţin pentru nivelul Ligii a 4-a.

10. Au drept de joc la jocurile de baraj jucătorii legitimaţi sau transferaţi cu cel puţin şase etape înainte de terminarea returului campionatului Ligii a 4-a.

stire în actualizare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA