MĂSURI ANTI-CANICULĂ ÎN BAIA MARE – Băimărenii primesc apă de la asistenții sociali

0
843

MĂSURI ANTI-CANICULĂ ÎN BAIA MARE Peste 400 de sticle de apă plată au fost împărțite, în ultimele două zile, în cele mai circulate zone ale municipiului Baia Mare, de către asistenții sociali din cadrul Serviciului Public Asistență Socială (SPAS).

Prin această acțiune, specialiștii din cadrul SPAS doresc să vină în sprijinul băimărenilor care sunt nevoiți să iasă din casă la orele amiezii.

Loading...

MĂSURI ANTI-CANICULĂ ÎN BAIA MARE spas canicula

Temperaturile ridicate pot provoca probleme de sănătate, atât persoanelor tinere, dar mai ales vârstnicilor și copiilor.

De aceea, echipele Serviciului Public Asistență Socială au demarat o campanie de informare cu scopul de a oferi recomandări în vederea prevenirii incidentelor cauzate de temperaturile extreme.

MĂSURI ANTI-CANICULĂ ÎN BAIA MARE spas canicula2

Având în vedere faptul că meteorologii au anunțat temperaturi ridicate pe parcursul întregii săptămâni, acțiunea inițiată de municipiul Baia Mare prin Serviciul Public Asistență Socială va continua și zilele următoare.

Sursa: pagina oficială de Facebook a Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare

Citeşte şi A TREIA ZI DE FOC – Vineri, 12 judeţe sunt sub avertizare cod roşu, restul ţării, inclusiv Maramureşul, sub cod portocaliu

“ÎMPREUNĂ REUŞIM” – Şcoala de Vară la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” din Baia Mare

ÎN BAIA MARE – A fost inaugurată cea de-a șasea Grădiniță de Vară

MOBILIZARE COMUNITARĂ ÎN BAIA MARE – 13 copii din zone defavorizate au fost vaccinați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here