LA MAI BINE DE 24 DE ORE – Maşina care a plonjat în Dunăre cu cinci oameni în ea a fost scoasă la mal. Familia dată dispărută nu a fost găsită

0
824
foto adevarul

LA MAI BINE DE 24 DE ORE O maşină în care se aflau cinci persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 octombrie.

În accident şi-au pierdut viaţa patru oameni, membri ai unei familii de muzicanţi.

La mai bine de 24 de ore de la incident, maşina căzută în Dunăre a fost găsită, dar nici urmă de familia despre care se presupune că a rămas blocată în autoturism.

Pompierii au reuşit duminică, 8 octombrie, să găsească maşina scufundată în Dunăre şi să o aducă la suprafaţă. Salvatorii spun, însă, că n-au mai găsit în maşină pe niciunul dintre cei patru ocupanţi şi că operaţiunile de căutare ale victimelor vor fi, cel mai probabil, suspendate.

 

Familia pe care o caută pompierii se numeşte Jurj, iar capul familei, Bănuţ, era un muzicant cunoscut în zonă. Localnicii vorbesc despre ei ca despre nişte oameni cumsecade.

“Sunt o familie mai săracă, dar sunt nişte oameni extraordinari. Bănuţ, săracul, a fost plecat prin străinătate şi cânta şi el pe unde apuca să facă bani ca să-şi crească copiii. El a crescut copil sărac, dar era cinstit şi un om extraordinar.

Mai au acasă un băiat şi o fată, minori, dar şi o fată mai mare care e căsătorită. În maşină cu ei era băiatul cel mare”, a povestit o vecină din Sicheviţa. Aceasta spune că sătenii vor să strângă bani şi să-i ajute pe copii cu cheltuielile ce urmează.

“E o tragedie mare. Deocamdată nu ştie nimeni cum s-a întâmplat. Sunt pe malul apei şi aşteptăm să vedem ce să întâmplă, că nu i-au găsit până acum.

Mai are trei copii, cinci au fost de toţi”, ne-a declarat şi Nicolae Kramer, primarul comunei.

Localnicii spun că zona în care s-a produs accidentul este extrem de periculoasă, traseul fiind unul cu multe curbe şi mărginit pe de-o parte de stânci, iar pe cealaltă parte de Dunăre.

Aceştia spun că marginea drumului, de către apă, ar trebui să aibă o protecţia mai mare nu doar parapeţii de tablă.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.