MASACRU – 19 oameni uciși într-un centru pentru persoane cu dizabilități

0
1200

MASACRU  Un bărbat a fost arestat după ce a intrat cu un cuţit într-un centru de îngrijire pentru persoane cu dizabilităţi. Acesta a ucis 19 oameni și a rănit alți 23.  Atacul a avut loc în Sagamihara, Prefectura Kanagawa. Atacatorul a fost arestat de forţele de ordine. Conform agenţiei de presă Kyodo, preluate de Reuters, numeroşi pacienţi ai centrului de îngrijire au fost răniţi.

Cel puţin 15 persoane au murit şi unele informaţii apărute în presa japoneză vorbesc de 19 persoane „fără semne de viaţă”.

19 oameni au fost ucişi şi alţi 23 au fost răniţi în Japonia, după ce un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat într-un centru de îngrijire pentru persoane cu dizabilităţi de lângă Tokyo. Atacul a avut loc noaptea, la ora locala 2:30. Agresorul, un fost angajat al clinicii, în vârstă de 26 de ani, a intrat în clădire şi a început să înjunghie pacienţii.

Centrul este într-o zonă izolată, iar la ora aceea, doar 8 angajaţi erau la serviciu. După atac, bărbatul s-a predat. Autorităţile încearcă acum să afle motivele care au stat în spatele masacrului. Japonia are una dintre cele mai mici rate ale criminalităţii dintre ţările industrializate.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.