ACTUALUZARE/ MARAMUREȘUL SĂLBATIC – “Colț Alb”, acuzat că a bătut două persoane. Vezi ce spune borșeanul

0
4715

MARAMUREȘUL SĂLBATIC   Judecătorii de la Vișeu au dat prima sentință: 7 luni de închisoare cu suspendare și 2 luni de muncă în folosul comunității pentru Ilie Cornel Gherlan, din Borșa zis Colț Alb. Credeți că această condamnare l-a liniștit pe borșeanul nostru. Nici vorbă. De atunci a mai comis câteva agresiuni despre care am scris pe site-ul nostru. Recedivist fiind, Colț Alb continuă să bată după bunul plac și pe oricine îi iese în cale.

Doi frați bătuți la interval de 4 zile

Ultimele două isprăvi ale celebrului deja Colț Alb au fost comise în această săptămână (prima în 28 octombrie 2019 iar a două aseară, 1 noiembrie 2019). Luni seară, Marinel Danci se afla într-un local din Borșa. Acolo, Colț Alb i-a aplicat patru pumni în față provocându-i leziuni (vezi fotografiile). Tânărul din Borșa, căsătorit, tatăl a unui copilaș de doi anișori, a vrut să depună plângere la Poliție. Agresorul l-a amenințat pentru a-l împiedica să facă acest lucru.

Ba mai mult, Colț Alb a mers mai departe: în seara zilei de vineri, 1 noiembrie 2019, Colț Alb alături de alți trei indivizi l-a întâlnit pe o stradă din Borșa pe fratele mai mare al celui agresat (căsătorit și acesta, tată a trei copii) unde i-a aplicat o corecție, amintindu-i totodată să nu cumva să afle poliția. Doar că polițiștii au aflat de această dată și s-au prezentat la fața locului. Victima a ajuns la Spitalul de Recuperare Borșa, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate și a rămas internat peste noapte. Urmează ca acesta să depună și plângere și să prezinte certificat medico-legal.

Actualizare:

Pentru prima dată, Ilie Gherlan, poreclit „Colț Alb” și-a oferit punctul de vedere cu privire la un astfel de caz în care este implicat. Bărbatul spune că, defapt, el este victima în acest scandal și că a foat vorba doar despre autoapărare.

”Eu am ieșit în centrul orașului să îmi iau un pachet de țigări. Acolo a apărut cel care mă acuză că l-aș fi agresat. Și-a dat jos o geacă lungă iar sub ea avea o secure. A scos-o și a sărit la mine. Nu am făcut altceva decât să mă apăr. Ba mai mult, un echipaj al poliției a trecut prin zonă și a intervenit. Au scos pistoalele și chiar mi-au cerut să îi ajut să îl imobilizeze. Eu sunt cel care i-am luat securea, polițiștii stăteau cu pistoale scoase doar. Aceasta este în custodia poliției acum. Nu eu am fost agresorul, eu am fost cel atacat. Dacă nu eram atent și nu îl observam poate mă omora. Nu înțeleg ce au cu mine. Practic el a vrut să se răzbune pe mine”, a declarat Ilie Cornel Gherlan, poreclit Colț Alb, pentru VasileDale.ro

Vom reveni și cu o poziție oficială a IPJ Maramureș.

 

Sursă info și foto: VasileDale.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.