MARAMUREȘUL LUAT LA SCOTOCIT – Șase percheziţii în județ. Gospodăria unui angajat Electrica verificată de mascați (VIDEO)

2
227

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează 27 de percheziţii şi pun în executare mai multe mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.
La data de 19 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare  Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 27 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă.
Percheziţiile sunt efectuate la domiciliile şi sediile unor societăţi comerciale de pe raza judeţelor Alba (8), Hunedoara (2), Mureş (5), Maramureş (6), Cluj (4) şi Bistriţa Năsăud (2).
Vor fi puse în executare 16 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 lin Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României. Cei în cauză urmează a fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 – 2015, cele 16 persoane ar fi deţinut, transportat şi comercializat ţigarete care proveneau din contrabandă, din Republica Moldova şi Ucraina.
În urma investigaţiilor efectuate în cadrul dosarului penal, au fost confiscate peste 100.000 de ţigarete provenite din contrabandă.
Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..

Loading...

ACTUALIZARE 1
Conform unor surse ActualMM.ro perchezitii ar avea loc pe raza orasului Borsa. Este vizata gospodaria unui angajat al Electrica. Acesta se pare ca s-ar ocupa si cu contrabanda de tigari ucrainene. Sursele noastre sustin ca echipaje de mascati din judetul Alba au fost in aceasta dimineata la gospodaria suspectului.

ACTUALIZARE 2
Peste 20.000 de ţigarete, 325 de litri de alcool, un pistol cu aer comprimat şi importante sume de bani au fost ridicate de poliţişti, în urma a 27 de percheziţii efectuate la domiciliile şi societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. 13 persoane au fost conduse la audieri.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. si eu si un alt pixar din breasla era sa facem infarct!. scrieti fratilor ca este traficant un electrican din Borsa nu un altul din …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.