MAMĂ NEGLIJENTĂ – O fetiță din Italia, uitată în maşină, a murit din cauza căldurii. Afară erau 30 de grade Celsius

0
467
foto iltirreno.gelocal.it

MAMĂ NEGLIJENTĂ O fetiță din Italia, uitată în maşină, a murit din cauza căldurii. O fetiţă din Italia, în vârstă de un an şi patru luni, a fost uitată de mama sa în mașină, în condiţiile în care afară erau aproape 30 de grade Celsius.

Femeia (38 de ani) a uitat, efectiv, pentru ce plecase de acasă, adică să își lase fata la grădiniță, în drum spre serviciu, în comuna Castelfranco di Sopra din Provincia Arezzo, zona Toscana, scrie Libertatea.

Loading...

Astfel, cea mică a stat cinci ore într-o căldură sufocantă, deshidratată și înfometată, fără nicio șansă de supraviețuire.

Mai grav este că femeia nu și-a amintit de copil nici măcar când a coborât din mașină, la locul de muncă.

Un poliţist a văzut-o şi a scos-o de urgență din autoturism, dar medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut să o salveze, potrivit blitzquotidiano.it.

Femeia și soțul său, care locuiesc în aceeași provincie, dar în comuna Terranuova Bracciolini, tocmai aniversaseră trei ani de căsnicie, iar un moment de neatenție a umbrit sărbătoarea familiei.

Acum, ea poate fi acuzată de omor calificat și abandonul unui minor, scrie iltirreno.gelocal.it.

Corpul fetiței va fi autopsiat pentru a afla cauza exactă a morții, deși primele concluzii duc la ideea că decesul a survenit în urma unui atac de cord provocat de atmosfera sufocantă în mașină.

sursa

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here