MĂCEL LA SATU MARE! – Peste 1.200 de câini au fost ucişi în lagărul din Dara

1
726

MĂCEL LA SATU MARE Peste 1.200 de câini capturaţi de pe raza municipiului Satu Mare au fost eutanasiaţi în ultimii trei ani în adăpostul de la Dara.

 

Cifra apare într-un răspuns oficial dat astăzi de către Primăria Satu Mare Asociației pentru Protecția Animalelor ARDA din Oradea, relatează PortalSM.

 

Din adresă reiese că în anii 2015-2016-2017 au fost capturați de pe raza municipiului 1.646 de câini, din care 1.275 au fost eutanasiaţi.

 

Aceeaşi adresă arată că suma achitată, conform bugetului aprobat, a fost de 472.049 lei. Cu siguranță această știre pică destul de greu iubitorilor de animale, rămâne de văzut dacă vor exista urmări în rândul asociațiilor de protecție a animalelor.

 

Sursă info.

Citește și: http://actualmm.ro/continuarea-cazului-de-la-leordina-seful-sectiei-de-politie-4-rurala-leordina-stia-ca-subalternii-sau-au-fost-amenintati-si-injurati-dar-nu-a-luat-nicio-masura/

Te-ar putea interesa și: http://actualmm.ro/peste-40-de-utilaje-prima-noapte-cu-zapada-baia-mare-catalin-chereches-le-adus-aminte-baimarenilor-ca-orasul-poate-fi-deszapezit/

Recomandarea editorului: http://actualmm.ro/regele-nostru-vizita-regelui-mihai-baia-mare-video/

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Gradul de civilizatie a unui popor, se poate vedea si-n functie de cum te comporti cu animalele … Intrebare LOGICA … Daca nu pot avea grija de niste caini , cum pot avea grija de o comunitate, nu mai vorbesc de un popor ???!!! … Are cineva un raspuns logic?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.