LUCRĂRI DE REPARAȚII – Strada Mărgeanului din Baia Mare, fără apă timp de câteva ore. Avarie pe străzile Lămâiței şi Berăriei

0
59

LUCRĂRI DE REPARAȚII   Locuitorii de pe strada Mărgeanului din Baia Mare (între strada Bazaltului și strada Islazului) vor rămâne, timp de câteva ore, fără apă potabilă la robinete. Întreruperea furnizării de apă potabilă de către societatea Vital vine ca urmare a unor lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de apă potabilă din această zonă.

Loading...

Mai exact, aceste lucrări vor consta astăzi în înlocuirea unui hidrant de apă vechi cu unul nou. Furnizarea de apă potabilă va fi sistată între orele 10:00 și 15:00.

Deși aceste lucrări creează disconfort în rândul cetățenilor, ele sunt necesare pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și canalizare dar și la servicii de calitate din partea societății Vital.

Tot astăzi, între orele 09.00 şi 14.00 vor rămâne fără apă potabilă la robinete locuitorii de pe străzile Lămâiței şi Berăriei datorită unei avarii. Acolo se vor executa lucrări de reparaţii hidrant.

Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

ActualMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.