LUCRĂRI DE REPARAȚII – Mai multe posturi de poliție din Maramureș intră în renovare

1
285

LUCRĂRI DE REPARAȚII  Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş a manifestat o preocupare permanentă pentru crearea de spaţii de lucru optime pentru poliţişti. Sediile a şase posturi de poliţie beneficiază de lucrări de reparaţii.

Loading...

În conformitate cu bugetul alocat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru anul în curs, şase posturi de poliţie din Judeţul Maramureş beneficiază de reparaţii curente.

S-au efectuat deja ample lucrări de reparaţii la sediile posturilor de poliţie din localităţile Ardusat, Săpânţa şi Deseşti şi în prezent se desfăşoară lucrări de reparaţii curente la alte trei posturi de poliţie, respectiv Cerneşti, Boiu Mare şi Recea, astfel încât poliţiştii din cadrul acestor posturi să-şi poată desfăşura activitatea în condiţii decente de muncă.

Activităţile de investiţie, de reparare şi de execuţie a lucrărilor ce constau în schimbare de învelitoare, uşi, geamuri, zugrăveli, etc. sunt executate de către o firmă specializată, în baza unui contract de execuţie prin achiziţie publică.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

1 COMENTARIU

  1. da pentru amaratii de ajenti care patruleaza pe jos in frig sau caldura de ce nu va ganditi? si ultimu paznic are un loc caldut de de aia din strada vi se rupe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.