ACTUALIZARE/LUCRĂRI DE REPARAȚII – Furnizarea de apă potabilă, sistată pe mai multe străzi din Baia Mare și Baia Sprie

0
228

LUCRĂRI DE REPARAȚII  Băimărenii de pe două străzi din municipiu vor rămâne fără apă la robinete astăzi, 28 iunie, timp de câteva ore. Sistarea furnizării de apă potabilă de către societatea Vital vine ca urmare a unor lucrări de reparații la conductele de apă.

Astfel, între orele 9:00 și 14:00, furnizarea de apă potabilă va fi sistată pe străzile Electrolizei (numerele 6 și 8) și Horea (numerele 46, 46A, 46B și 46C).

Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort, ele sunt necesare pentru a îmbunătăți serviciile oferite de către Vital și pentru a asigura tutor locuitorilor accesul la apă potabilă și canalizare.

 

Actualizare:

 

Și băisprenii de pe străzile Mesteacănului (numerele impare) și Forestierului (numerele pare de la 2 la 88) rămân fără apă potabilă la robinete. De această dată este vorba despre o avarie produsă la rețeaua de apă, respectiv o conductă spartă.

Echipele de intervenție ale Vital sunt deja la fața locului și încearcă să remedieze situația în cel mai scurt timp posibil. Reluarea furnizării de apă potabilă pe aceste două străzi este aproximată pentru ora 12:30.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.