LUCRĂRI DE REPARAȚII – Furnizarea apei, sistată temporar pe strada Cireșilor din Baia Mare și strada Avram Iancu din Sighetu Marmației

0
61

LUCRĂRI DE REPARAȚII   Băimărenii de pe strada Cireșilor din municipiu vor rămâne fără apă potabilă la robinete astăzi, 10 iulie, timp de câteva ore. Sistarea furnizării de apă potabilă de către societatea Vital vine ca urmare a unor lucrări de reparații la rețeaua de apă.

Loading...

Astfel, furnizarea apei potabile va fi sistată între orele 9:00 și 14:00. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort, ele sunt necesare pentru a îmbunătății serviciile oferite de către Vital și pentru a asigura tuturor locuitorilor accesul la apă potabilă și canalizare.

Sighetenii de pe strada Avram Iancu vor rămâne și ei fără apă la robinete astăzi. De data aceasta este vorba despre o avarie apărută la rețeaua de apă din zonă. Mai exact, este vorba despre o conductă de apă spartă. Echipele de intervenție Vital sunt deja la fața locului și încearcă să remedieze problema în cel mai scurt timp posibil. Ora aproximată pentru reluarea furnizării de apă este 12:00.

ActualMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.