LOVITURĂ DE 200.000 DE EURO ÎN ITALIA – Un român a furat 4.000 de proteze dentare din titan

0
573
foto http://www.gazetaromaneasca.com

LOVITURĂ DE 200.000 DE EURO ÎN ITALIA 4.000 de proteze dentare din titan cu valoarea de 200.000 de euro au fost sechestrate de poliție din apartamentul unui român de 37 de ani rezident într-o localitate de pe centura orașului Torino.

Bărbatul fusese reținut la o benzinărie. Împreună cu el era un italian de 53 de ani rezident în zona nordică a orașului. Cei doi făceau plinul de motorină la o furgonetă Fiat Ducato (în care fusese instalată o cisternă artizanală de peste o mie de litri) utilizând carduri bancare clonate, scrie Gazeta Românească.

Cu puțin timp înainte, la alte benzinării au fost alte două tentative de alimentare care nu s-au încheiat cu bine.

Românul avea asupra sa, în afară de cardurile furate, și 1.300 de euro în numerar. Acasă la el au fost găsite 4.000 de proteze din titan pentru implant dentar (care ar fi fost furate în mai multe reprize de la Prodent, firmă din provincia Milano), cinci burghie, un fierăstrău circular, o trusă cu set de chei, șase perechi de ochelari de soare ambalați, 70 de perechi de pantaloni de damă cu etichetă, cinci carduri de fidelitate ale unor supermarket-uri.

Opt bidoane goale cu reziduuri de carburant au fost apoi găsite în pivnița italianului. Daunele estimate produse în urma alimentărilor abuzive se ridică la 65.000 de euro.

Anchetele continuă pentru identificarea altor autori ai furturilor.

Info şi foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.