LOTERIA BONURILOR FISCALE – Care este bonul de un milion de lei

0
323

LOTERIA BONURILOR FISCALE Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în noiembrie s-a desfăşurat duminică, 18 decembrie, fondul de premiere fiind, ca de obicei, un milion de lei, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Finanţelor Publice (MFP), arată RomâniaTV.net.

LOTERIA BONURILOR FISCALE Bonul în valoare de 420 de lei extras pe 14 noiembrie este câştigător, conform extragerii de duminică seară.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare.

Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

sursa

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.