LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE – Portugalia, Marea Britanie, Germania caută personal medical şi tehnic, dar şi culegători de zmeură

0
190

Portugalia, Marea Britanie, Germania, Irlanda şi Belgia sunt câteva dintre ţările care recrutează personal prin reţeaua europeană de ocupare EURES şi au disponibile locuri de muncă pentru personal medical şi tehnic, dar şi la cules de zmeură, unde salariul brut lunar poate ajunge la 1.192 de euro.

În Belgia, o companie din sectorul metalurgic este în căutarea unui proiectant tehnic experimentat pentru construcţii metalice. În afară de proiectarea construcţiilor metalice, această persoană trebuie să întocmească proiecte şi să verifice realizarea acestora. Compania este specializată în toate tipurile de sudură şi în lucrări de construcţii atât pentru construcţii noi, cât şi pentru cele de renovare.

Pentru acest loc de muncă, se cere diplomă de licenţă în electromecanică, inginerie industrială, dezvoltare de produse sau echivalente prin experienţă, precum şi cunoaşterea Autocad 2D, cunoaşterea Inventor sau Parabuild, perspectiva tehnică de a integra piesa în proiectul total, mai mulţi ani de experienţă în sectorul metalurgic (desen de scări, porţi, uşi şi ferestre), capacitate de a proiecta un mediu bazat pe o schiţă sau de măsurare în trei puncte, cunoaşterea tehnologiei de sudare, a liniei de pliere, dar şi cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat.

 

Salariul oferit este de 12,60 euro brut pe oră, iar angajatorul precizează că se acordă bonus la final de an şi indemnizaţie de concediu în conformitate cu legislaţia belgiană. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă de 40 de ore pe săptămână. Persoanele interesate pot trimite CV şi scrisoare de intenţie doar în limba engleză la adresele de email: jelle@laeremansgeert.be şi annelies.thomas@vdab.be.

Mediafax

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.