LIVIU POP, MINISTRUL EDUCAŢIEI, EXPLICĂ – Fiecare profesor va decide dacă are nevoie de manualul de sport

1
313

LIVIU POP, MINISTRUL EDUCAŢIEI, EXPLICĂ Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice dacă îşi doresc acest lucru, a anunţat, luni, ministrul Educaţiei, Liviu Pop.


Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a explicat, luni, că profesorii vor decide dacă lucrează sau nu cu manualele de sport.

„Profesorii vor decide dacă vor lucra sau nu cu manuale de sport, fiecare în parte va decide dacă are nevoie de manual pentru ora de sport”, a declarat presei Liviu Pop, potrivit Mediafax.

Ministrul a mai spus că în viziunea sa învăţământul românesc este de nota 6 sau 7, în condiţiile în care foarte multe cadrele didactice sunt necalificate.

Ministrul Educaţiei a declarat, săptămâna trecută, la Alba Iulia, că manualul de educaţie fizică şi sport pentru elevii de clasa a VI-a a fost aprobat şi nu există contestaţii.

Cele trei variante sunt publice pe format electronic, iar astfel şcolile le pot comanda.

Sursa

Citeşte şi DECIZIE DEFINITIVĂ – Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, eliberat după 3 ani și jumătate de închisoare

ÎN CONTINUĂ CREȘTERE – Salariul mediu brut al românilor a ajuns la 3.133 lei, iar câștigul mediu net la 2.380 lei

FOST ȘEF SRI – E România pregătită să primească 500.000 de musulmani?

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA – Profesoară de biologie, vinde după ore legume în piață: „A munci nu e o rușine!”

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Si calitatea lui de ministru este de 5-6. Daca profesorii vor decide sa foloseasca sau nu manualele, cred ca e bine sa nu se cheltuiasaca bani cu tiparirea lor. Pop e slab de minte. Profesorii de sport stiu sa-i invete pe copii sa faca sport. La virsta mica cel mai bun sport este batutul mingii pe maidan, nu educatia despre cite degete are mina si cum se numesc muschii. Pe copil il intereseaza alergatul si distractia. Apoi vin performantele de care Pop nu a beneficiat niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.