LIVIU MARIAN POP ARUNCĂ BOMBA – O nouă sesiune de Bacalaureat în decembrie sau februarie

0
300

LIVIU MARIAN POP ARUNCĂ BOMBA Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a aruncat bomba în învăţământul din România. A anunţat că este nevoie de o nouă sesiune de Bacalaureat.

Liviu Pop a afirmat că există o discuţie privind introducerea unei noi sesiuni de bacalaureat. Care ar trebui organizată „undeva în decembrie, poate februarie”.

Loading...

El spune că „deocamdată este o chestiune de discuţii”. Şi că nu se va schimba nimic pentru cei care urmează să dea bacalaureatul anul viitor.

„Este o discuție de a introduce o nouă sesiune de bacalaureat. Eu cred că este necesară. Cât de utilă este sesiunea din august, deja știm.

Am văzut în ultimii zece ani de zile câți absolvenți s-au prezentat în august și câți au luat examenul de bacalaureat. Și anul acesta am avut un număr mare de persoane care s-au înscris și totuși prezența a fost foarte, foarte mică.

Din punctul meu de vedere, cred că un examen de bacalaureat, o altă sesiune ar trebui organizată undeva în decembrie, poate februarie fiind vacanța de iarnă”, a spus Pop, opinând că legea permite organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.