LIGA ZIMBRILOR – CS Minaur Baia Mare joacă în deplasare la Vaslui

0
200

LIGA ZIMBRILOR  După o pauză de două săptămâni, prilejuită de acțiunile loturilor naționale, Liga Zimbrilor revine cu meciurile din etapa a 9-a.

CS Minaur Baia Mare pleacă în deplasare la Vaslui de la înălțimea locului 5 în clasament. După o primă jumătate de tur în care a câștigat 5 din cele 8 meciuri disputate și a acumulat 15 puncte, la fel ca și echipele de pe locurile 3 și 4 (Potaissa Turda și CSM București).

Băimărenii pleacă la Vaslui determinați să aducă acasă cele 3 puncte puse în joc.

Atmosfera în echipă este foarte bună chiar dacă Raul Fotonea nu se poate baza pe întreg lotul, Daniel Mureșan nefiind trecut pe lista de joc.

Acesta nu s-a antrenat săptămâna aceasta și așteaptă rezultatele unor investigații medicale. Incerți sunt, tot din motive medicale, și Călin Căbuț, Alexandru Sabău și Nikola Lazic.

Cu toate acestea tehnicianul băimărean este optimist: ”Urmează să jucăm împotriva unei echipe deosebit de ambițioase, artăgoase și cu jucători de viteză care aleargă foarte bine.

În pauza asta am încercat să mai punem la punct unele aspecte tactice și acum cred că suntem destul de pregătiți pentru a face un meci bun.

E un meci în deplasare unde trebuie să facem greșeli cât mai puține și să ne apărăm bine, dacă vrem să facem puncte”.

Meciul începe la ora 18.30 și va fi arbitrat de cuplul Georgian Băducu – Răzvan Voicu din Buzău. Observator FRH fiind Vlad Ionescu, din București.

Suporterii pot urmări în direct desfășurarea scorului pe site-ul frh.ro/live.

Info minaur.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.