Liga Studentilor lanseaza aplicatia „Student Baimarean” (VIDEO)

0
336

In urma cu putin timp, Liga Studentilor “Pintea Viteazul” a lansat o aplicatie pentru smartphone-uri destinata studentilor baimareni, o premiera in randul studentilor.

Aplicatia vine in sprijinul studentilor baimareni aducand intr-un singur loc toate informatiile de care acestia au nevoie. Plecand de la premiza ca mai toti studentii folosesc tehnologia de ultima ora, am considerat ca trebuie sa venim mai aproape de ei printr-o aplicatie pentru telefon care sa contina atat informatii de care acestia au nevoie cat si ultimele noutati din centrul universitar, noutati pe care acestia le primesc in timp real pe telefonul mobil. De asemenea, aplicatia este si un mecanism direct de comunicare intre noi, Liga Studentilor, si studenti, dar si un mod prin care studentii pot semnala problemele pe care le intampina, prin sectiunea de semnalare a unei probleme.

Aplicatia “Student Baimarean” este o premiera in randul centrelor universitare, Baia Mare fiind primul si deocamdata singurul oras unde studentii au o aplicatie doar a lor.

“Momentan, aplicatia este disponibila doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android, urmand ca pe viitor sa luam un calcul si o varianta pentru IOS. Aplicatia este gratuita si se poate descarca din Play Store sau de la https://play.google.com/store/apps/details?id=com.student.baimarean . Speram ca prin ea sa venim mai aproape de studenti si sa aflam intotdeauna problemele cu care acestia se confrunta.Daniel ORZA – Presedinte LSPV.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.