LIGA NAȚIONALĂ – Minaur a învins pe CSM Ploiești dar nu știe dacă a scăpat de retrogradare sau merge la baraj!

2
592

CSM Ploieşti este a doua echipă din Liga Naţională de handbal masculin care a retrogradat la sfârşitul acestui sezon, după Danubius Galaţi. Echipa din Prahova a pierdut în ultima etapă a play-out-ului cu 32-26 în deplasare cu Minaur Baia Mare, astfel că a fost depăşită în clasament de CSM Focşani, victorioasă tot în deplasare cu 37-32 pe terenul Energiei Tg. Jiu.

Formaţia din Focşani va merge astfel la un turneu de baraj cu Ştiinţa Municipal Bacău, CSU Suceava, CSM Satu Mare, CSM Oradea şi Minaur sau HC Vaslui. Cele două echipe şi Energia Tg. Jiu au terminat la egalitate de puncte la sfârşitul sezonului play-out, însă nu este încă cert cine merge în turneul de baraj şi cine a scăpat de emoţii.

Dacă vor conta doar rezultatele directe din play-out, atunci HC Vaslui şi Energia Tg. Jiu s-au salvat. Dacă se iau în considerare şi meciurile directe din sezonul regular, atunci Minaur şi Energia Tg. Jiu au scăpat de barajul de promovare / retrogradare.

Comisia de Competiţii va lămuri problema la începutul săptămânii viitoare, regulamentul nefiind foarte clar în această privinţă, cel puţin pe site-ul oficial al FRH. Conform informaţiilor pe care le deţinem în acest moment, HC Vaslui şi Energia Tg. Jiu şi-au asigurat menţinerea în Liga Naţională, iar Minaur Baia Mare va juca în baraj.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

    • Nu e vorba de informații false, ci de neclaritățile din regulamentul FRH. Chestiunea se poate interpreta, tocmai de aceia FRH trebuie sa vina mâine și să clarifice lucrurile. Crezi cumva că noi nu am vrea să se termine odată povestea asta urâtă, băieții să poată merge în vacanță și situația de la club să se rezolve într-un mod favorabil performanței?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.