LEGISLAȚIA SE APLICĂ TUTUROR – 23 de pietoni băimăreni au fost amendați de către polițiști din cauza traversărilor neregulamentare

0
352
Foto: Unica.md

LEGISLAȚIA SE APLICĂ TUTUROR  În primele nouă luni ale acestui an, pe drumurile publice din Maramureş s-au produs 19 accidente de circulaţie cauzate de traversarea neregulamentară a pietonilor. Pentru a preveni şi combate victimizarea acestora, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost prezenţi şi ieri, 25 octombrie, pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului.

Un număr de 23 de pietoni depistaţi de poliţişti în timp ce şi-au pus viaţa în pericol traversând printre maşini, la doar câţiva metri de trecerile pentru pietoni, prin faţa sau prin spatele mijloacelor de transport în comun, dar şi şoferii care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare. Poliţiştii i-au sfătuit pe cei care au traversat ilegal să respecte legislaţia, pentru că altfel îşi pun viaţa în pericol. Graba lor şi o clipă de neatenţie îi poate transforma în victime sigure!

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.