LEGEA E LEGE – Reclamații trăsnite ale maramureșenilor pe adresa Consiliul Județean (VIDEO)

0
819

Mare e grădina Domnului și mulți… “oameni” încap în ea! Maramureșenii fac reclamații și cereri care de care mai ciudate la Consiliul Județean Maramureș. Fie că vin telefonic, fie că vin prin poștă, fie în audiențe, maramureșenii reclamă și cer orice: cipuri implantate de extratereștrii, găuri în creier, reparația chiuvetei, deconturi de proteze dentare sau a unui drum de vacanță. Culmea este că la toate acestea reclamantul primește răspuns. Vorba aceea: lege e lege și trebuie respectată!

Loading...

„Avem si ciudăţenii, legate de cipuri implantate de extraterstrii, de găuri în creier, de OZN-uri, de aparate din casă care nu funcţionează, vasul de toaletă, probleme în baie, probleme cu mucegaiul, cu igrasia. Lumea apelează pentru că ei consider că aici găsesc un sfat, o soluţie.

sesizariPrimim foarte multe telefoane din județ, în care ni se spune vă rog să îmi trimiteți ajutoare prin poștă. Sunt urmaș de știu eu ce și închid. Nu ne spun nici adresa, nici nimic și se așteaptă să primească ajutoare umanitare sau financiare prin poștă. Nu o dată și eu și colegii mei i-am ajutat pe cei mai necăjiți” a declarat Dana Gagniuc, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Maramureș.

Indiferent de conţinutul sesizărilor sau cererilor, autorităţile au obligația să le verifice și să dea petenților un răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here