LE-AU SCĂZUT COMENZILE – Un important investitor german din România închide una dintre fabrici

0
685

Unul dintre cei mai mari investitori germani de pe piaţa locală închide fabrica de la Pitești. Aci se produceau cablaje pentru Dacia și nu numai. Draxlmaier, companie care deține o fabrică și la Satu Mare, a anunțat că va închide capacitatea de producție de la Pitești. Măsura va afecta aprocimativ 800 de persoane, arată Sătmăreanul.

LE-AU SCĂZUT COMENZILE „Liderii sindicali au fost interesaţi în special de planurile de afaceri pentru locaţia Piteşti. Aceste planuri includ intenţia de restrângere a activităţii celei mai vechi fabrici DRÄXLMAIER din România, care ar putea să afecteze aproximativ 800 de persoane. În prezent, în Piteşti lucrează peste 5.500 de angajaţi Draxlmaier”, spun oficialii companiei.

Măsura a fost luată din cauza reducerii comenzilor. Unul dintre principalii clienţi a decis să-şi mute producţia în Mexic.

În ceea ce privește fabrica din Satu Mare, nu sunt motive de îngrijorare. Oficialii companiei spun că volumul de muncă la fabrica de aici este tot mai mare. Până în prezent, compania a investit peste 500 de millioane de euro în România, beneficiind de susţinerea şi implicarea unei echipe de 15.000 de angajaţi.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.