LANȚUL INFRACȚIUNILOR – Un polițist beat a provocat un accident rutier, a bătut doi martori și a fugit de la locul faptei

0
977

Un poliţist beat a provocat un accident rutier în Brăila şi a lovit doi martori. A refuzat prelevarea probelor pentru stabilirea alcoolemiei din sânge. Conducerea poliţiei a deschis anchetă disciplinară şi dosar penal.

Agentul avea 0,74 la mie alcool pur în aerul expirat, iar acum e la spital pentru recoltarea probelor biologice. Omul ar fi lovit şi două persoane care au observat incidentul.

Conducerea IPJ Brăila a deschis cercetare preliminară pentru abaterile disciplinare ale agentului şi s-a întocmit dosar penal pentru refuz de a se supune prelevării probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi lovire sau alte violenţe.

„Femeia agresată de el depune plângere penală. El a fost implicat într-o coliziune, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o altă maşină”, declară agent şef adjunct Camelia Bucur, de la Biroul de Presă al Poliţie.

Unele surse spun că el ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, altele, că i-ar fi sărit o roată de la maşină din cauza vitezei, ar fi coborât şi lovit două persoane. Incidentul s-a întâmplat pe Strada Hipodrom şi s-a soldat cu două victime. Acestea nu au fost lovite de maşină, ci de şoferul nervos.

Martorii spun că o maşină circula atât de repede, încât i-ar fi sărit un cauciuc de pe o roată, în timpul mersului. Şoferul a reușit cu greu să oprească bolidul, apoi ar fi încercat să fugă. Câţiva martori au vrut să-l oprească, dar acesta ar fi lovit pe unul dintre ei. Mai mult, şoferul ar fi agresat și o femeie, care încerca să facă poze la faţa locului.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.