LÂNGĂ AEROPORTUL DIN SATU MARE – Un şofer turc care s-a răsturnat cu TIR-ul şi-a petrecut noaptea în câmp păzindu-şi marfa (VIDEO)

0
1276
foto portalsm

LÂNGĂ AEROPORTUL DIN SATU MARE Şoferul unui TIR înmatriculat în Turcia s-a răsturat în dimineaţa zilei de vineri, lângă Aeroportul Satu Mare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar autocamionul a fost serios avariat. A intrat în balans, după care s-a răsturnat în şanţ, scrie PortaSM.

Şoferul şi-a petrecut noaptea în câmp, dormind lângă TIR. El aşteaptă să vină vină o autospecială din Cluj să îi pună TIR-ul pe roţi, dar nu se ştie din ce cauză încă autospeciala nu a ajuns.

Ultima promisiune a fost că va ajunge astăzi după amiază.

Şoferul a declarat pentru PortalSM.ro că a refuzat să plece de lângă TIR, de frică să nu îi fie furată marfa, articole textile.

Încă de ieri, mai mulți oameni sufletiști, printre care o familie de arabi din localitatea Gelu, i-au dus mâncare. Mai mulţi şoferi care trec prin zonă opresc şi îl întreabă pe bărbat dacă are nevoie de ceva.

Șoferul turc a declarat că accidentul s-a produs din cauza exploziei unui cauciuc.

“Este la Cluj patronul, ajunge în trei ore. Nu am vrut să merg de lângă TIR, ca să îmi păzesc marfa. Am dormit sub cerul liber, dar mulți oameni mi-au adus de mâncare și pături”, a spus șoferul pentru PortalSM.ro. Acesta a mai declarat că nu a pățit nimic.

sursa INFO, FOTO şi VIDEO

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.