LACRIMI ȘI TRISTEȚE – Cine era Ionuț, tânărul de numai 22 de ani care și-a pierdut viața azi în Șomcuta Mare

0
4520

LACRIMI ȘI TRISTEȚE atât pentru familia lui Ionuț cât și pentru cunoscuții acestuia. Tânărul maramureșean de nunai 22 de ani s-a stins din viață azi, în jurul orei 5:00 dimineața, după ce s-a izbit cu mașina de un stălp pe o strada din Șomcuta Mare.

Apropiații tânărului, contactați de către ActualMM, au povestit cu durere despre Ionuț. Polițiștii maramureșeni nu au ajuns încă la un verdict cu privire la modul în care s-a produs accidentul, însă prietenii tânărului spun că acesta avea obiceiul să calce pedala de accelerație.

Lucra ca șofer pe dubă, făcea curse externe. Avea și platformă, mai aducea mașini din străinătate. Ducea și oameni uneori și era plătit pe cursă. Era un băiat extraordinar, vesel… din păcate îi plăcea uneori să meargă mai tare cu mașina„, a declarat un prieten al lui Ionuț.

Tânărul era originar din localitatea Iadăra, localitate în care și locuia de altfel. Potrivit apropiaților, unele nopți și le petrecea în Baia Mare, pe la prieteni. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare pentru tânărul de numai 22 de ani care avea toată viața înainte, dar care de acum se află printre îngeri.

Pentru cel care a plecat mult prea repede dintre noi, Sincere condoleante, Dormi in pace Toha!”

„Dormi in pace Toha drum lin spre cer 😭😭😭😭😭

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.