LA TULCEA – Un englez şi un român au înfiinţat o plantaţie de cannabis într-o casă

0
125
foto http://www.amosnews.ro/

LA TULCEA Doi bărbaţi, unul fiind cetăţean englez, au fost arestaţi preventiv după ce au înfiinţat o cultură de cannabis într-o casă din Tulcea.

Doi bărbaţi, unul fiind cetăţean englez, au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Tulcea, pentru 30 de zile, după ce procurorii DIICOT au descoperit că au înfiinţat în vara acestui an o cultură de cannabis indoor.

Loading...

Anchetatorii au descoperit că aceasta era compusă din peste 50 de plante, în diferite stadii de dezvoltare.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe 10 octombrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi bărbaţi, unul fiind cetăţean englez, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, ei fiind suspectaţi că în luna iunie a acestui an au înfiinţat o cultură de cannabis indoor, cu scopul de a vinde drogurile obţinute.

Astfel, în urma a două percheziiţii domiciliare, în judeţele Tulcea şi Constanţa, la imobilul situat în comuna tulceană Dăeni, a fost găsită o cultură de canabis, amenajată cu sistem de iluminare şi încălzire specială pentru creşterea plantelor, compusă din 53 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, dintre care 19 cu inflorescenţă, precum şi diferite cantităţi de cannabis, în total 6.768,81 grame masă verde şi uscată.

De asemenea, procurorii au găsit în maşina unuia dintre bărbaţi aproximativ cinci grame de canabis, iar după percheziţionarea unui colet ridicat de la o firmă de curierat, destinat aceluiaşi bărbat, au fost descoperite 65 seminţe de canabis.

Totodată, cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate sume de bani, telefoane, HDD-uri şi tablete.

La data de 11.10.2017, la solicitarea DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă la domiciliu pe o durată de 30 de zile, a celor doi bărbaţi.
a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here